expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Takip Edin...

11 Haziran 2016 Cumartesi

Electrolux Ultramix/Pro ESTM 6400


  Merhabalar Sevgili Blogcanlarım ,
 Küçük ev aletleri mutfakta hepimizin sağ kolu denecek nitelikteki yardımcılarımız , bizim uzun süre ve emek harcayarak yapacağımız işleri bir çırpıda halledip bizlere zaman ve güç kazandırıyor.Malum her ne kadar çalışıyor yada ev hanımı dahi olsak mutfak bizim işimiz.





 Gerek zevkle ve isteyerek ,gerekse mecburen elimizin hamuruyla erkek işine karıştırılmayan biz hanımlar , mutfakta harikalar yaratmaya adamışız hayatlarımızı .Tabi ki bu durumda küçük ev aletlerimize büyük iş düşüyor bazen .


  Sevgili Tarçın Event's Fatmacığımın ikinci bebişi Ali Aras'ın dünyaya gözlerini açmasına az bir zaman kala Lasagrada Otel'de düzenlediği Ali Aras Baby Shower Partisinde hepimiz için ayrı güzellikte hediyeler düşünülmüştü.Sponsorlarımız arasında bulunan Electrolux tarafından verilen  sanırım en güzel ve işlevsel hediyelerden biri de benim payıma düşmüştü. 



 Kullanmış olduğum blender ve mikser setim 600 watt ve o da yine çok iyi bir Fransız markası işlevinden çok memnundum taki bu güzel ürün elime ulaşıncaya kadar .


  Efendim instagram hesabımdan da video paylaşımlarını yaptığım Electrolux Ultra Mıx/Pro 6400 profesyonel şeflerden esinlenerek bizler için tasarlanıp geliştirilmiş.
 Öylesine rahat kullanımı mevcut ki beni mutlu eden özelliği bir çok işlevi başarıyla tamamlıyor oluşu . Üstelik kablosunun 1,8 m olması mutfak tezgahı üzerinde her türlü hareket edebilme özelliğini size sunuyor.


  Ayrıca dikey ve yatay hareketli paslanmaz çelik bıçaklarının performansına bayıldım.Smoothie hazırlarken buz ve katı meyveleri çok kısa sürede rahatlıkla parçalıyor .Hız seçme düğmesini hareket ettirerek istediğiniz ayarı seçiyorsunuz ve karıştırma yada parçalamayı başlatmak için açma /kapama düğmesine basmanız kâfi .En yüksek hızda işleminizi kolaylaştırmak isterseniz de Turbo düğmesi seçeneği yardımınıza yetişiyor .Üzerinde konumlandırılan LED ışık karıştırma hızınızı göstermeye yardımcı olmakla birlikte çok şık bir görünüm kazandırmış Electrolux Ultramix Pro'ya .


 Beni mutlu eden bir önemli hususa daha değinmeden geçemeyeceğim ki, soğan yada başka bir besini kıymak için doğrayıcı kasesine blenderi yerleştirme işlemi sırasında kapak takma yada yerine oturtma gibi işlemlerle uğraşmaya gerek kalmaksızın hazneye paslanmaz çelik bıçağı yerleştirdikten sonra besini  yerleştirip tek elinizle dahi kapağı kapatıyorsunuz ve hemen elde taşınan parçayı ve doğrayıcıyı yerine kilitliyorsunuz .Parçalama işlemi sonrası da aynı rahatlıkla cihazın arkasında bulunan düğmeyi yukarı doğru kaydırarak kapaktan ayırıp ,kapağı açmanız yeterli .Alt tarafında mevcut olan kayma önleyici düzeneği sayesinde de yapacağınız  işlem sırasında tezgahta sabit kalmanız sağlanıyor.

  Benim gibi kol kaslarında problem olanlar yada görme engelli vatandaşlarımız için ideal kullanım diyebilirim. Rondo kullanırken kapağın oturması için yanlardaki kulakların yerine oturması eziyeti nedeniyle bir çok kez kullanmaktan vazgeçtiğim olmuştur ki sırf bu yüzden başka bir tane daha aldım ama onda da yerleştirme işlevine alışana kadar fenalıklar geldi , işte bu sebeplerden dolayı bu durum beni ziyadesiyle mutlu etti ve hatta eşime dahi gösterdim ne kadar pratik olduğunu yani neredeyse ayaklarım yerden kesilecek kadar mutlu oldum ki biliyorsunuz yemek yapmak için mutfağa yol aldığımızda soğan doğrama işlemi , ağlama moduna geçişimizi kolaylaştırdığı için hepimizin en büyük kabusu diyebiliriz deği mi ama sevgili hanımlar…

 Bu güzel küçük ev aleti Mikser görevini üstlendiğinde iseprofesyonel çift çırpma aksesuarları sayesinde yumurta akını 1litrelik karıştırma kabı içersinde turbo hızda 60 sn. gibi kısa sürede kar kıvamına getirebilirsiniz.Kek ve pasta yapmak bu kısa sürmemişti doğrusu.
 Ayrıca krema hazırlamak içinde 50 ila 70 sn. gibi bir süre yeterli .Kısacası hanımlar yada evlenecek güzel genç kızlarımız bu ürünü keyifle kullanacağınızı ve tercihleriniz arasında bulundurmanızı tavsiye ederim tabi ki bu nacizane benim düşüncem…

         Kısacası Sevgili Blogcanlar;

         Electrolux ESTM6400 Blender
  • Reddot tasarım ödüllü bu ürün dikey ve yatay hareketli paslanmaz 3lü çelik bıçak sistemiyle rahat parçalama ve eşit oranda karıştırma imkanı sunar.
  • Extra uzun paslanmaz çelik blender ucu ile kullanımı rahattır.
  • 1000 ml hacme sahip büyük karıştırma kabı, ışıklı hız göstergesi ve turbo fonksiyonu gibi üstün fonksiyonlarıyla kullanım kolaylığı sağlar. 
Bu güzel ve işlevsel ürün için teşekkürler Electrolux

Ayrıntılı bilgi ve sizlere en yakın satış kanalına yönlendirilmek için http://www.electrolux.com.tr ' yi ziyaret edebilirsiniz…

Mutlu ,sağlıklı ve hoşçakalın … 




2 yorum:

  1. Canım iyi günlerde kullan mis gibi lezzetli yemeklerine yardımcı olsun .. sevgilerimle

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınızı ve eleştirilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...
Bıraktığınız yorumlar için şimdiden teşekkürler...Sevgi ve saygılarımla...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...