expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Takip Edin...

15 Kasım 2016 Salı

Güven Mantı, sektördeki 21. Yılını 6 Kasım’da yeni binasında muhteşem bir açılışla kutladı…



BİZ, SİZİNLE BÜYÜK BİR AİLEYİZ…


Türkiye’de bulunan tüm bayiler ile yufkacı, şarküteri, unlu mamüller, müşteriler ve lezzet kaşifi gurmelerin katılımı ile gerçekleşen etkinlik, 7’den 70’e herkesi gerçek el yapımı mantının tadına doyulmaz lezzeti ile buluşturdu. Lansmanda markanın 2017’de reklam yüzü olması planlanan Hunharcagülenadam ve şehrin sesi metro sanatçıları Papyon Quartet, muhteşem gösteri ve müzikleri ile canlı performanslarını sergilediler. Yaklaşık bir saat olarak planlanan etkinlik, yoğun katılım nedeni ile 13:00-16:00 arasında gerçekleşti.






Sofralarımızın, yapımı zahmetli yemesi zevkli geleneksel tatlarından mantının müdavimi iseniz, bundan böyle yorulmadan anne tadında bir tabak hazırlayabileceksiniz.



1993 yılında, sadece bir kaç torba ev yapımı mantı ile tamamen geleneksel yöntemler kullanarak yola çıkan Güven Mantı, şimdi tamamen profesyonel olarak üretime geçmiş ve 2017 yılında ihracat hedefleyen, güçlü ve istikrarlı büyüme gösteren bir firma olarak yoluna devam etmekte. 1995 yılında ufak ölçekli bir şirket olarak ticari hayatına başlayan Güven Mantı’nın 2017 hedefleri arasında, global anlamda bir markaya dönüşebilecek çalışmaların hayata geçirilmesi ve franchising sisteminin değerlendirilmesi de planlanıyor. Stratejik iletişim planı alt yapı çalışmaları tamamlanmak üzere olan marka, 21. Yılını yeni binasının açılışı ile beraber kutladı.
 Firma sahibi Aşkın Balkaya gerçekleştirdiği açılış konuşmasında;






“1995 yılından bu yana güven mantıya emek vermiş tüm emekçi çalışanlarına, 
Güven Mantı’nın kurucuları İnciana ve Cafer BALKAYA’ya, işletmeyi şahsımın askerlikte olduğu dönem içerisinde yalnız bırakmayan  Önder BALKAYA’ya, İlk 
arabamızı alırken bize inarak borç veren değerli akrabalarımıza, değerli müşterilerimize, İstanbul Avrupa yakasına açılım yapmamızı sağlayan Sinan BALKAYA’ya, rekabeti, rekabetin kurallarına göre  yaparak büyümemize ivme kazandıran değerli rakiplerimize ve  onların yöneticilerine , soğan kokumuzu görmezden gelen değerli komşularımıza, bayilerimize, tüm değerli satış noktalarına  ve en önemlisi bizi sofralarına koyan , reklamımızı ağızdan ağıza yaparak büyümemizi ve bugünlere gelmemizi sağlayan yediden yetmişe tüm halkımıza ve de kalitemizde elbette payı olan değerli makine ve hammadde tedarikçilerimize minnet borcu vardır ve  bu borç bakidir. Tüm emeği geçen, çorbada tuzu bulunan herkese markayı temsilen teşekkür ederim. 

Amacımız ; Değişim ve gelişimin süreklilik gösterdiği bir dünyada , geleneksel mantı ürünümüzü, en sağlıklı ve en  hijyenik koşullarda üretmeye devam ederek, markamızı bir dünya markası haline getirmek, daha fazla mutlu istihdam yaratmak ve bununla gurur duymak ve bu gururu sizinle yaşamaktır.” dedi…




GÜVEN MANTI
Gülsuyu Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi Çiçek Sk. No:4 Maltepe / İstanbul              guvenmanti.com.tr


2 yorum:

Güzel yorumlarınızı ve eleştirilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...
Bıraktığınız yorumlar için şimdiden teşekkürler...Sevgi ve saygılarımla...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...